Locaties

 

Dokterszorg Friesland

K.R. Poststraat 70 - 72
8441 ER Heerenveen

De hoofdingang van Dokterszorg Friesland (Dokterswacht, Doktersdiensten, Doktersacademie, Ketenzorg) bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Via de schuifdeuren komt u bij de receptie. U kunt zich melden bij de balie.

Met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Dokterszorg Friesland goed bereikbaar. Vanaf het treinstation Heerenveen is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de K.R. Poststraat 70-72. Het is ook mogelijk om de bus te nemen vanaf het station. U dient uit te stappen bij halte Oost (A32) en staat dan voor het stafkantoor van Dokterszorg Friesland.

Met de auto

Vanaf de A32 neemt u de afslag 'Heerenveen Centrum'. Aan het einde van de afrit neem u bij de stoplichten de meest rechter rijbaan 'Centrum Noord' en volgt u, ter hoogte van de McDonalds, de rechterbaan. U bevindt zich nu op de Weinmakker. Op de Weinmakker neemt u de eerste weg links waar ruime, gratis parkeergelegenheid is.


De huisartsenspoedposten van Dokterswacht Friesland

Wanneer je een sollicitatiegesprek hebt bij een van de spoedposten van Dokterswacht Friesland, dan vind je hieronder de verschillende adressen.
 

Post Heerenveen

 

Tjongerschans
Thialfweg 44
8441 PW Heerenveen

De huisartsenspoedpost zit op het Spoedplein Heerenveen in ziekenhuis Tjongerschans. U komt bij Dokterswacht Friesland via de ingang van het Spoedplein via Van Maasdijkstraat.

Post Drachten

 

Nij Smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

Post Dokkum

 

Birdaarderstraatweg 70a
9101 DC Dokkum

Post Leeuwarden

 

Medisch Centrum Leeuwarden
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden

Post Sneek

 

Antonius Ziekenhuis
Bolswarderbaan 1
8601 ZK Sneek