---
Doktersacademie Friesland

 

Medewerkers in de huisartsenzorg hebben altijd te maken met bij- en nascholingen. Ze hebben jaarlijks accreditatiepunten nodig om aan de landelijke normen te voldoen. Bovendien dragen scholingen bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Doktersacademie Friesland faciliteert hen hierin, zodat we samen de kwaliteit van huisartsenzorg kunnen waarborgen. 

Dit doen we 

We verzorgen bij- en nascholing voor huisartsen en alle partners die in en met de eerste lijn samenwerken. Voor externe zorginstellingen organiseren we diverse incompany trainingen of scholingen op maat. Ook verzorgen we de accreditatie van de in Friesland georganiseerde scholingen. 

Zo doen we dat 

Onze scholingen zijn gericht op inspiratie, ontmoeting en vernieuwing. De scholingen werken inspirerend voor de deelnemers en zijn zeer geschikt als ontmoetingsplek. Want voor goede zorg is het belangrijk dat zorgverleners elkaar kennen en elkaar weten te vinden. 

Doktersacademie Friesland heeft geen winstoogmerk. Scholingen worden tegen lage kosten aangeboden en zijn zoveel mogelijk in Friesland, waardoor de deelnemers weinig reistijd hebben. 

Doktersacademie Friesland is onderdeel van Dokterszorg Friesland.